Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties met DesignmeubelsNL B.V. In de context van deze voorwaarden wordt met “wij” of “ons/onze” verwezen naar het bedrijf dat u een product verkoopt. Met “u” of “uw” wordt verwezen naar de persoon die een product bij ons koopt. Door een product bij ons te kopen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Producten: DesignmeubelsNL verkoopt producten, waaronder meubels en woonaccessoires, primair geschikt voor huishoudelijk gebruik, tenzij anders vermeld.

Montage: Producten die bij aankoop nog niet zijn gemonteerd, worden door u zelf gemonteerd volgens de meegeleverde handleiding.

Informatie en Verkoop: In onze showroom, website en communicatie-uitingen tonen wij producten. Hoewel we zorg besteden aan de informatie, kan deze onjuist, onvolledig of niet actueel zijn. De informatie op het moment van verkoop is bindend.

Aankoop: Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief btw. Betaling in de showroom kan met PIN of contant. Toeslagen voor levering aan huis kunnen worden overeengekomen bij aankoop.

Eigendom: Alle producten blijven ons eigendom totdat alle betalingen volledig zijn voldaan.

Retourneren: Op grond van artikel 6:230o lid 1 van het Burgerlijk Wetboek heeft u een retourtermijn van 14 dagen voor producten uit de collectie Asian. Vereisten zijn:

  • Het product in originele verpakking.
  • Ongebruikt en onbeschadigd product.
  • Originele kassabon of betaalbewijs.
  • Let op: Voor producten uit de collectie Mumbai gelden andere voorwaarden.