Algemene voorwaarden

 1. Deze voorwaarden worden gebruikt door DesignmeubelsNL B.V. In deze voorwaarden bedoelen we met “wij” of “ons/onze” het bedrijf dat aan u een product verkoopt.Als in deze voorwaarden wordt gesproken over “u” of “uw”, bedoelen we daarmee de persoon die een product bij ons koopt. Deze voorwaarden gelden wanneer je bij ons een product koopt.

 2. DesignmeubelsNL verkoopt producten, waaronder begrepen meubels en woonaccessoires. De producten zijn in beginsel slechts geschikt voor huishoudelijk gebruik, tenzij anders is vermeld.

 3. Producten die bij de koop nog niet zijn gemonteerd, monteert u zelf in overeenstemming met de meegeleverde handleiding.

 4. In onze showroom, website en andere communicatie-uitingen tonen wij veel van de producten die wij verkopen. We besteden zorg en aandacht aan de inhoud van deze communicatie-uitingen. Toch kan het voorkomen dat de informatie niet juist, onvolledig of niet meer actueel is. De informatie op het moment van verkoop is van toepassing.

 5. U kunt winkelen in onze showroom of op de website. Als u een product afneemt door middel van de website, dan gelden de bepalingen met betrekking tot een aankoop in een webwinkel.

 6. Alle vermelde prijzen voor producten zijn in euro’s en inclusief de op dat moment geldende btw. Als u een product koopt in de vestiging, kunt u betalen met PIN of contant.Wanneer u producten in de showroom koopt, kan er bij wederzijdse overeenstemming afgesproken worden dat de producten aan huis worden geleverd, hier kan een toeslag voor worden gerekend in bepaalde gevallen.

 7. Voor alle producten geldt dat ze ons eigendom blijven totdat je alle aan ons daarmee in verband staande te betalen bedragen hebt betaald.

 8. Indien u een product heeft gekocht, dan wel in de showroom dan wel via de webshop, heeft u, op grond van artikel 6:230o lid 1 van het Burgerlijk Wetboek, een termijn van 14 dagen om uw product te retourneren, mits voldaan is aan de volgende vereisten:
  • Het product in of met de originele verpakking brengen
  • Het product is niet gebruikt en niet beschadigd
  • De originele kassabon of betaalbewijs van het product is aantoonbaar

Let wel op, dit geldt alleen voor producten uit de collectie Asian, voor de collectie Mumbai gelden andere voorwaarden.