Over ons

Welkom bij DesignMeubelsNL, waar onze passie voor interieur heeft geleid tot de ontwikkeling van een bedrijf. Wat ooit begon als een hobby, is nu een toegewijd initiatief geworden. Met veel plezier selecteren we producten die perfect passen binnen de industriële, landelijke en moderne stijlen.

Onze showroom, gevestigd aan de Groenestraat 46 te Rheden, een charmant dorpje nabij Arnhem, is het resultaat van deze passie. Hier verwelkomen we u graag om onze zorgvuldig geselecteerde meubels en accessoires te ontdekken.

Een van de pijlers van ons succes is de nauwe samenwerking met Rhedens Keukenhuys John Willems. Samen delen we niet alleen een fysieke locatie, maar ook een toewijding aan uitmuntendheid in interieur- en keukenadvies. Of het nu gaat om meubilair of keukens, onze deuren staan altijd open om u te adviseren en te begeleiden bij het creëren van uw perfecte ruimte.

Bij DesignMeubelsNL geloven we sterk in het belang van het luisteren naar uw wensen en eisen. We staan klaar om met u mee te denken en samen te werken aan het realiseren van uw ideale interieur- of keukenontwerp.